07.07.2020

  • Premierul Ludovic Orban a anunțat, la începutul ședinței de Guvern, că astăzi, 14 mai, va fi declarată starea de alertă.

  • De asemenea, premierul a anunțat că în ședință va fi adoptată o ordonanță de urgență prin care își asumă conducerea Comitetului Special pentru Situații de Urgență.

  • Nimic nu ne va împiedica să luăm toate deciziile necesare pentru a putea să facem față provocării generate de această epidemie”, a declarat Ludovic Orban.

  • Confrom unei decizii a CCR, în baza Ordonanței de Urgență nu se pot restrânge drepturi și libertăți, cum ar fi dreptul la liberă circulație.

14/05/20 12:26

VIDEO. Ludovic Orban: Astăzi va fi declarată starea de alertă/ Trebuie să ținem cont de decizia CCR că OUG nu poate să afecteze drepturi și libertăți

Premierul Ludovic Orban a anunțat, la începutul ședinței de Guvern, că astăzi, 14 mai, va fi declarată starea de alertă. De asemenea, premierul a anunțat că în ședință va fi adoptată o ordonanță de urgență prin care își asumă conducerea Comitetului Special pentru Situații...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook