13.07.2020

  • Astfel, până la 1 iunie, Ministerele Mediului, Afacerilor Interne și Sănătății vor trebui să emită un ordin comun cu privier la regulile de distanțare socială.

  • „Împreună cu domnul preşedinte, împreună cu echipa Guvernului şi cu specialiştii am luat decizia privitoare la măsurile de relaxare care se vor pune în practică de la data de 1 iunie.

  • Practic, va permite deplasarea în afara localităţii fără să existe teama oamenilor că trebuie să completeze această declaraţie pe proprie răspundere.

  • De asemenea, premierul a menționat că una dintre cele mai importante măsuri este cea care prevede eliminarea declarației pentru părăsirea localității.

28/05/20 19:04

VIDEO. Ludovic Orban, despre măsurile de relaxare după 1 iunie: Plajele vor fi deschise, dar vor trebui respectate niște reguli

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, în cadrul unei declarații de presă, după vizita la Centrul Tehnic Titu, că plajele vor fi deschise, dar că vor trebui respectate anumite reguli. Astfel, până la 1 iunie, Ministerele Mediului, Afacerilor Interne și Sănătății vor trebui...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook