26.10.2020

  • Dintre cei 43.000 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri și lucrători de la alte structuri, 20.243 vor fi responsabili cu menținerea ordinii pubice la cele 18.794 de secții de votare.

  • Dajbog a precizat că în ziua votului vor fi organizate filtre rutiere în întreaga țară pentru a peveni „turismul electoral”.

  • De asemenea, aceasta a precizat că MAI a modificat reglementările privind acordarea vizelor de reședință, iar la nivel national au fost derulate activități în teren pentru verificarea respectării condițiilor de acordare a acestora.

  • Alegătorii sunt obligaţi să îşi dezinfecteze mâinile la intrarea în sediul secţiei de votare şi localul de vot, dar şi la ieşire.

25/09/20 17:18

VIDEO. Monica Dajbog: MAI a mobilizat, pentru ziua votului, peste 43.000 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri și lucrători de la alte structuri

Ministerul Afacerilor Interne a mobilizat, pentru ziua alegerilor locale, peste 43.000 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri și lucrători de la alte structuri, a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook