27.01.2021

PE SCURT

  • Răzvan Cherecheș,de la UniversitateaBabeș-Bolyai din Cluj, aoferit răspunsuri și explicațiichiar în ziua în careprimul vaccin anti-COVID-19 a primitautorizație de punere pepiață în Marea Britanie.

  • Suntdoar câteva dintre întrebărilepe care oamenii leformulează în mediulonline, pe rețelele de socializare,la care specialistul în Sănătate Publică,prof.dr.

  • Consiliul Suprem de Apărare a Ţării se reuneşte joi în şedinţă, pe ordinea de zi figurând Strategia de vaccinare anti-COVID-19 în România.

  • Şedinţa CSAT, condusă de preşedintele Klaus Iohannis, va avea loc la ora 15,00, în sistem de videoconferinţă.

03/12/20 11:52

VIDEO. Orban: În cursul zilei de vineri va fi prezentată strategia de vaccinare anti-COVID-19

Premierul Ludovic Orban a declarat că Strategia națională de vaccinare anti-COVID va fi adoptată, joi, în CSAT și va fi prezentată vineri de medicul militar Valeriu Gheorghiță și secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andrei Baciu. „Astăzi se va aproba campania de...

Jurnalul ·

Opt răspunsuri despre vaccinurile anti-COVID. „Imunitatea de grup, în 2-3 ani”

Cât de repede vom ajunge la imunitatea de grup la noul coronavirus, după ce va începe vaccinarea, se poate merge în baruri și restaurante imediat după vaccinare sau virusul mai poate fi transmis la alții, de către o persoană care s-a vaccinat anti-COVID. Sunt doar câteva...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook