26.02.2021

PE SCURT

  • Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, s-a vaccinat împotriva COVID-19, luni, 11 ianuarie, la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgență „Prof.

  • „Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a anunțat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broșură intitulată .

  • A patra tranșă de vaccin de la Pfizer și BioNTech, respective 150.150 de doze, a ajuns în România cu aeronave pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara.

  • În acest sens, nu în altul, Biserica se implică în absolut firescul demers de informare a clericilor și credincioșilor ei cu privire la această vaccinare.

11/01/21 12:28

VIDEO. Raed Arafat s-a vaccinat împotriva COVID-19: Este un gest de normalitate

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, s-a vaccinat împotriva COVID-19, luni, 11 ianuarie, la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. Dr. Dimitrie Gerota”, București. „Este un gest de normalitate. Eu abia am așteptat să mă vaccinez....

Jurnalul ·

Biserica Ortodoxă Română se implică în campania de vaccinare

Patriarhia Română anunță că se implică în vaccinare în sensul în care îi informează pe credincioși: „În acest sens, nu în altul”. Purtătorul de cuvânt al Patrarhiei Vasile Bănescu, a anunțat, luni, că Biserica Ortodoxă Română, ca și toate celelalte culte religioase din...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook