27.01.2021

  • Avem doi secretari de stat care m-au contactat imediat - unul de la Apărare, unul de la Ministerul Afacerilor Externe.

  • Au spus că ei nu vor să iasă din guvernare, pentru că drumul lor li se pare corect alături de Partidul Social Democrat, a susţinut premierul, într-o conferinţă de presă.

  • Întrebată dacă acestora li s-a cerut să îşi dea demisia din ALDE, Dăncilă a răspuns: Noi nu am cerut să îşi dea demisia din ALDE şi să treacă la PSD.

  • Noi avem un alt principiu, credem că trebuie să unim în jurul nostru cât mai multe forţe, nu să eliminăm dintre cei care ne sunt aproape, a afirmat şefa Executivului.

07/09/19 20:08

Viorica Dăncilă: În teritoriu avem mulţi colegi de la ALDE care nu au vrut să îşi dea demisia după plecarea de la guvernare

Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, a declarat sâmbătă, la Deva, că în teritoriu există "mulţi colegi" de la ALDE care nu au vrut să îşi dea demisia, după plecarea de la guvernare a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor. "În teritoriu, dar şi la nivel guvernamental...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook