14.12.2019

PE SCURT

  • Legat de afirmația domnului președinte Iohannis și de multe ori am spus: Sunt bani de pensii și salarii și s-a dovedit că am dreptate, dar aceste lucruri vin mereu în spațiul public.

  • Sunt pesionari în România care trăiesc de la pensie la pensie, își planifică fiecare ban.

  • Sunt bani pentru pensii și salarii, nu avem o problemă legată de acest aspect, a declarat premierul Viorica Dăncilă laDCNews.

  • În momentul în care, președintele României vine și spune că nu mai sunt bani de pensii, vă dați seama că nu-i creează un confort pensionarului sau salariatului respectiv.

11/07/19 15:42

Viorica Dăncilă, anunţ despre pensii

"Legat de afirmația domnului președinte Iohannis și de multe ori am spus: Sunt bani de pensii și salarii și s-a dovedit că am dreptate, dar aceste lucruri vin mereu în spațiul public. Pe lângă faptul că mi se pare inoportun, mi se pare că te joci într-un fel cu sentimentele...

Romania TV ·

Viorica Dăncilă, anunţ despre pensii

Romania TV

Dăncilă: Sunt bani de pensii şi salarii, nu avem o problemă legată de acest aspect

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, că sunt bani de pensii şi salarii, adăugând că afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis pe acest subiect "nu-şi au locul". "Legat de afirmaţia domnului preşedinte Iohannis, am văzut acest lucru spus de foarte multe ori şi de fiecare...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook