14.12.2019

PE SCURT

  • O remaniere guvernamentală va avea loc în această vară şi ar putea fi urmată de o restructurare a Executivului în toamnă, a declarat, joi, prim-ministrul Viorica Dăncilă.

  • Întrebată dacă vor fi schimbări în ministere importante, premierul răspuns că pentru ea toate ministerele sunt importante.

  • (...) Eu sper ca până în 3 august, atunci când intrăm în Congres, o parte din remaniere să o facem, a afirmat Dăncilă.

  • Premierul a adăugat că restructurarea nu poate fi făcută decât în Parlament şi se va discuta pe acest subiect la toamnă când Legislativul se întoarce din vacanţă.

11/07/19 14:11

Viorica Dăncilă anunță o remaniere în două etape

O remaniere guvernamentală va avea loc în această vară şi ar putea fi urmată de o restructurare a Executivului în toamnă, a declarat, joi, prim-ministrul Viorica Dăncilă.  "Remanierea va avea loc în vara aceasta, am început evaluările pe fiecare minister în parte. (...)...

Jurnalul ·

Dăncilă: O remaniere guvernamentală va avea loc în vara aceasta; luăm în calcul o analiză şi pentru restructurare

O remaniere guvernamentală va avea loc în această vară şi ar putea fi urmată de o restructurare a Executivului în toamnă, a declarat, joi, prim-ministrul Viorica Dăncilă. "Remanierea va avea loc în vara aceasta, am început evaluările pe fiecare minister în parte. (...)...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook