10.08.2020

  • Premierul Viorica Dăncilă a declarat că preşedintele Klaus Iohannis a adăugat la decizia Curţii Constituţionale atunci când a afirmat că premierul trebuie să meargă în faţa Parlamentului pentru validarea cabinetului său.

  • Voi merge şi am convingerea că vor fi foarte mulţi oameni responsabili care nu vor vota moţiunea, a spus Viorica Dăncilă, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

  • Cred cu tărie că ceea ce spune Curtea Constituţională trebuie pus în aplicare, că fiecare trebuie să respectăm Legea fundamentală.

  • Răspunsul CCR de astăzi arată foarte clar abuzul președintelui Iohannis în ceea ce privește refuzul de a numi miniștrii interimari și a asigura funcționarea ministerelor Energiei, Mediului și relației cu Parlamentul.

20/09/19 17:06

Viorica Dăncilă: Vom merge în Parlament pentru remaniere, atunci când vom considera că este oportun

UPDATEGuvernul va merge în Parlament pentru remaniere, a declarat miercuri seara premierul Viorica Dăncilă, preşedinte al PSD. "Am văzut că a apărut în spaţiul public faptul că CCR ne obligă să mergem în Parlament. Nu am văzut acest lucru precizat de către Curtea Constituţională....

Romania TV ·

Viorica Dăncilă: Vom merge în Parlament pentru remaniere, atunci când vom considera că este oportun

Romania TV

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook