26.10.2020

  • Radu, trebuie spus, are 29 de ani, este membru al ansamblului Violoncelissimo, al Orchestrei Române de Tineret, al Moldovan National Youth Orchestra – iar în prezent lucrează la Filarmonica din Braşov.

  • Izolarea impusă de pandemie i-a alimentat şi mai mult dorul de a vedea sau de a revedea locuri frumoase de prin Ardeal şi de a împărtăşi totul şi altora, prin muzică şi imagini.

  • Mereu am avut un vis: să-mi iau într-o zi violoncelul şi să pornesc la drum” - aşa îşi începe artistul videoclipul de prezentare a proiectului său, VlogONcello Transylvania Tour.

  • Un total de 72 ore de filmări pentru Radu Croitoru și echipa lui, alcătuită din Ecaterina Stratan – responsabilă cu logistica și George Secrieru – expertul la capitolul filmări.

08/06/20 11:06

VlogONcello: cu violoncelul la drum, prin Ardeal

Radu Croitoru, basarabean la origine şi braşovean de curând, are două pasiuni: violoncelul şi călătoriile. Izolarea impusă de pandemie i-a alimentat şi mai mult dorul de a vedea sau de a revedea locuri frumoase de prin Ardeal şi de a împărtăşi totul şi altora, prin muzică...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook