14.12.2019

  • În România, circa 75% dintre copiii ajunși în sistemul de protecție a copilului au fost părăsiți de părinţi în maternitate, imediat după naștere.

  • Pentru a-i ajuta pe aceşti micuţi cu nevoi specifice și complexe, care reprezintă cel mai vulnerabil segment al societății, Adelina Toncean, activistă pentru sănătatea copiilor, a înfiinţat Asociaţia Blondie.

  • Consiliere pentru mame Totodată, programul de voluntariat „Nici un copil singur în spital”, care se desfășoară în prezent în Spitalul „Marie Curie” din București, va fi extins şi implementat la Spitalul „Dr.

  • Astfel, pentru nou-născuții cu afecțiuni grave, în risc de părăsire, va fi lansată, în parteneriat cu Asociația „Inima copiilor”, aplicația mobilă „Certificat de viață”.

26/06/19 11:41

Voluntari pentru copiii nimănui

În România, circa 75% dintre copiii ajunși în sistemul de protecție a copilului au fost părăsiți de părinţi în maternitate, imediat după naștere. Este vorba, în general, despre copii pe care părinţii nu au cu ce să-i crească şi despre cei născuți prematur sau cu afecțiuni...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook