26.02.2021

PE SCURT

  • Vremea se va răci accentuat în București, începând de joi seară, iar temperaturile nu vor mai trece de pragul de 3 grade Celsius, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

  • Meteorologii au emis, joi, o prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă până sâmbătă la ora 10.00.

  • În prima parte a prognozei, vremea se menține caldă, cu rafale de vânt ce pot atinge 40 de kilometri la oră, după care se răcește.

  • Până vineri, la ora 8:00, vremea se va menține caldă, însă cerul va deveni temporar noros și trecător va ploua slab după orele prânzului.

07/01/21 15:38

Vremea în București. Temperaturi în scădere, începând de joi seară

Vremea se va răci accentuat în București, începând de joi seară, iar temperaturile nu vor mai trece de pragul de 3 grade Celsius, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Până vineri, la ora 8:00, vremea se va menține caldă, însă cerul va deveni temporar...

Jurnalul ·

Prognoza meteo pentru Capitală: Vreme rece si ploi

Meteorologii au emis, joi, o prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă până sâmbătă la ora 10.00. În prima parte a prognozei, vremea se menține caldă, cu rafale de vânt ce pot atinge 40 de kilometri la oră, după care se răcește. Potrivit meteorologilor, joi de la ora...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook