30.05.2023

  • Captain Amazing propune o abordare specială a felului în care ne spunem povestea.„Eroiiau toți nevoie de un motiv să-și pună mantia.”

  • Spectacolul poate fi văzut online pe platforma unteatru cinematic, între 16-21 noiembrie Captain Amazing vorbește despre vulnerabilitate și eșec, curaj și fragilitate.

  • Regizorul Nicolae Constantin Tănase explică: „Povestea m-a atins într-un mod profund și personal încă de la prima întâlnire cu textul.

  • „Captain Amazing”,este produs de Vanner Collective în parteneriat cu unteatru cu sprijinul Centrului de Tineret al Municipiului București.

12/11/21 15:39

Vulnerabilitatea ca super-putere naște un tip nou de supererou - spectacolul Captain Amazing poate fi văzut online pe unteatru cinematic între 16-21 noiembrie

Captain Amazing propune o abordare specială a felului în care ne spunem povestea.„Eroii au toți nevoie de un motiv să-și pună mantia.” Spectacolul Captain Amazing, produs de Vanner Collective, în regia lui Nicolae Constantin Tănase, aduce o formă specială de a spune povestea...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook