11.12.2019

  • „Dacă ați mâncat vreodată sushi, sigur ați observat pasta verde care se pune în sosul de soia și care dă acel gust picant intens de la care îți dau lacrimile.

  • Este vorba de wasabi, o rădăcinoasă înrudită cu hreanul, care are multiple virtuți medicinale.

  • Merge și cu carne, și cu pește și cu legume și cu orez”, a scris Mihaela Bilic pe Instagram.

  • Pentru că este folosit ca și condiment, în cantitate mică, nutrienții și caloriile din wasabi nu au relevanță.

25/09/19 17:20

Wasabi, "de vină" pentru longevitatea și sănătatea japonezilor. Efecte benefice chiar și la doze mici

„Dacă ați mâncat vreodată sushi, sigur ați observat pasta verde care se pune în sosul de soia și care dă acel gust picant intens de la care îți dau lacrimile. Este vorba de wasabi, o rădăcinoasă înrudită cu hreanul, care are multiple virtuți medicinale. Pentru că este...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook