13.07.2020

  • Les Films de Cannesrevine à Arad cu o selecție a celor mai așteptate creații cinematografice din programul Festivalului de Film de la Cannes.

  • „Un film de o forță rară”, conform cotidianului francezLe Nouvel Observateur,Le Jeune Ahmedle-a adus cineaștilor Premiul pentru regie la festivalul de pe croazetă.

  • Cu un palmares demn de invidiat și o prezență constantă la Festivalul de la Cannes, frații Dardenne sunt considerați maeștrii cinema-ului umanist, iar ultima realizare le reconfirmă acest status.

  • Proiectele sale includMoonșiMute,regizate de Duncan Jones,Shaun the Sheep: Farmageddon,pentru studiourile Aardman Animations, șiPlanet of the Apes: The Last Frontier, primul joc video realizat de The Imaginarium al lui Andy Serkis.

25/10/19 15:04

Weekend cu filme spectaculoase și invitați speciali la Les Films de Cannes

Les Films de Cannes revine à Arad cu o selecție a celor mai așteptate creații cinematografice din programul Festivalului de Film de la Cannes. Între 25 și 27 octombrie, la Cinema ARTA, publicul poate viziona producții ale unor regizori de seamă, care s-au impus în competiția...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook