07.06.2023

  • Vor fi abordate o serie de teme, inclusiv viitoarele interacţiuni diplomatice cu Rusia, a declarat miercuri Emily Horne, purtătorul de cuvânt al Consiliului Naţional pentru Securitate Naţională, o entitate din cadrul Preşedinţiei SUA.

  • Scopul conversaţiei este continuarea discuţiilor pe toate subiectele care au fost pe agenda recentelor videoconferinţe, a afirmat joi Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

  • Dacă Moscova vrea să discute în ianuarie despre arhitectura de securitate a Europei şi despre garanţiile de securitate, aceasta nu este o problemă care să ţină doar de Statele Unite şi Rusia.

  • Administraţia Vladimir Putin argumentează că poate mobiliza militari oriunde pe teritoriul Rusiei şi cere Statelor Unite şi Alianţei Nord-Atlantice garanţii că nu vor instala echipamente militare ofensive în apropierea frontierelor ruse.

30/12/21 16:23

Wendy Sherman şi Serghei Riabkov vor conduce delegaţiile Statelor Unite şi Rusiei la negocieri

Delegaţiile Statelor Unite şi Rusiei care vor participa la negocierile bilaterale din ianuarie pe tema garanţiilor de securitate vor fi conduse de Wendy Sherman, adjunct al secretarului de Stat american, şi de Serghei Riabkov, adjunct al ministrului rus de Externe, informează...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook