04.07.2020

  • Manuel Larrotcha - Ambasadorul Spaniei în România; Rosa María Moro de Andrés – Directoarea Institutului Cervantes la București; Conf.

  • Fondată în 1995, reunește 18 orașe: Avila, Barcelona, ​​Caceres, Calahorra, Córdoba, Estella, Hervas, Jaén, Leon, Monforte de Lemos, Oviedo, Plasencia, Ribadavia, Segovia, Tarazona, Toledo și Tudela.

  • La nivel european, Rețeaua este membru fondator al AEPJ (Asociația Europeană pentru Conservarea și Promovarea Patrimoniului Evreiesc) cu care lucrează la dezvoltarea Rutei Europene a Patrimoniului Evreiesc.

  • Expoziția fotografică „Descubre Sefarad“ (14 mai - 30 iunie), realizată cu sprijinul Red de juderías de España,prezintă imagini din 18 de orașe spaniole care dețin un bogat patrimoniu sefard.

13/05/19 14:31

Zilele Culturii Sefarde la București

În zilele de 14, 15 si 16 mai 2019, Centrul „Goldstein Goren” din cadrul Universitaţii din Bucureşti si Institutul Cervantes, în colaborare cu Ambasada Spaniei în România și Red de Juderías de España, în parteneriat cu  Ambasada Argentinei în România, organizează, la sediulInstitutului...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook