24.02.2020

PE SCURT

  • Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului Naţional, în care arată că acesta reprezintă un liant al trecutului, prezentului şi viitorului.

  • Sărbătorim, în această zi, Drapelul Naţional, care, de peste 170 de ani, reprezintă pentru românii de pretutindeni simbolul identităţii, independenţei, suveranităţii şi unităţii noastre naţionale.

  • Miercuri, Palatul Cotroceni va fi iluminat în culorile Tricolorului, informează Administraţia Prezidenţială.

  • El arată că 'arborarea tricolorului este, de fiecare dată, un moment emoţionant, în care trăim mândria de a aparţine naţiunii noastre'.

26/06/19 15:19

Ziua Drapelului Naţional. Mesajul lui Klaus Iohannis: Un liant al trecutului, prezentului şi viitorului

"Sărbătorim, în această zi, Drapelul Naţional, care, de peste 170 de ani, reprezintă pentru românii de pretutindeni simbolul identităţii, independenţei, suveranităţii şi unităţii noastre naţionale. Sub faldurile tricolorului s-au desfăşurat toate marile evenimente care au...

DCnews ·

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Drapelului Naţional

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului Naţional, în care arată că acesta reprezintă un liant al trecutului, prezentului şi viitorului. "Sărbătorim, în această zi, Drapelul Naţional, care, de peste 170 de ani, reprezintă pentru...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook