31.10.2020

  • La 139 de ani de la naşterea celui mai mare şi prolificcompozitor al României, astăzi, Televiziunea Românăpropune telespectatorilor un maraton de emisiunidedicate muzicianului care a adus țării apreciere șirecunoaștere internaţională.

  • Telespectatorii TVR 3 vor putea urmări, de la ora13.30,documentarul în trei părţi „Plaiurile dorului” –Casele lui George Enescu.

  • Astfel, pe 19 august, ziuanaşterii compozitorului George Enescu, TVR 3 aduce oserie de programe de arhivă, materiale rarisime, documentarede o mare valoare patrimonială.

  • Astfel, datorită distinsei Georgeta Filitti, al căreisoţ a fost nepotul Marucăi Cantacuzino – soţia luiGeorge Enescu – vom fi privilegiaţii descoperirii unuiEnescu mai puţin „vizibil”.

19/08/20 21:57

Ziua Enescu

La 139 de ani de la naşterea celui mai mare şi prolific compozitor al României, astăzi, Televiziunea Română propune telespectatorilor un maraton de emisiuni dedicate muzicianului care a adus țării apreciere și recunoaștere internaţională. Astfel, pe 19 august, ziua naşterii...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook