06.07.2020

PE SCURT

  • Activitățile din cadrul Zilei Europene a Limbilor se adresează publicului de toate vârstele şi se vor desfăşura în intervalul orar 14:00 şi 19:00, cu intrare liberă.

  • Scopul acestui eveniment este de a promovaplurilingvismul, acesta reprezentând o punte de comunicare între popoare, dar și un instrument de interes turistic sau profesional.

  • Sâmbătă, 28 septembrie 2019, va avea loc un eveniment festiv multicultural şi pluridisciplinar, ce se va desfăşura în Grădina Campo Grandedin Lisabona(Jardim do Campo Grande).

  • Astfel, marea Grădină Campo Grande cuprinde zone pentru picnic, terenuri de joacă pentru copii, restaurante și un lac de unde turiştii pot închiria bărci.

24/09/19 12:53

Ziua Europeană a Limbilor: Sesiuni de ”speak dating”, lecturi şi concerte, la reprezentanţele ICR

Ziua Europeană a Limbilor va fi marcată anul acesta în cadrul reprezentanţelor Institutului Cultural Român din reţeaua EUNIC prin concursuri de cultură generală, sesiuni de speak dating, lecturi și concerte, proiecții de filme, expoziții, standuri cu preparate culinare tradiționale...

Jurnalul ·

Ziua Europeană a Limbilor 2019 sărbătorită la Lisabona

Cu ocazia Zilei Europene a Limbilor, ICR Lisabona, alături de celelalte institute culturale și ambasade membre ale EUNIC Portugalia, organizează sâmbătă, 28 septembrie 2019, un eveniment festiv multicultural şi pluridisciplinar, ce se va desfăşura în Grădina Campo Grandedin...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook