20.05.2022

PE SCURT

  • Postul de televiziuneAntena 3 împreună cu cotidianul national Jurnalul a organizat, joi, Conferința Națională Independență sau interconectare?

  • Astfel, anul viitor se așteaptă începerea extracției din perimetrul Ana-Doina, concesionat de americanii de la Black Sea Oil&Gas și unde rezervele estimate se ridică la 8 miliarde de metri cubi degaze.

  • Primele gazenaturale din Marea Neagră sunt din perimetrele Aurora și Doina, care vor intra în sistemul național de transport, sper la începutul anului viitor.

  • Vreau ca investițiile să demareze și să aducem acel gaz din Marea Neagră, a spus Virgil Popescu laprima conferinţă naţionalăRomânia Inteligentă, ce poartă numele Independenţă sau interconectivitate?

16/12/21 12:58

În 2022 va fi extrasă prima moleculă de gaze din zăcăminte de mare adâncime descoperite în Marea Neagră

Postul de televiziune Antena 3 împreună cu cotidianul national Jurnalul a organizat, joi, Conferința Națională "Independență sau interconectare? Drumul gazelor de la sursă, la resursă". Aceasta a deschis seria conferințelor naționale incluse în proiectul editorial "România...

Jurnalul ·

Veste UIMITOARE a ministrului Energiei. Când vor beneficia românii de gazele din Marea Neagră

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, spune că România va beneficia de gazele naturale din Marea Neagră la începutul anului 2022. Declarația a fost făcută la prima conferinţă naţională "România Inteligentă", ce poartă numele "Independenţă sau interconectivitate? Drumul gazelor...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook