22.05.2022

PE SCURT

  • Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a convocat Consiliul NATO-Rusia în data de12 ianuarie 2022, a anunțatun oficial al Alianţei de la Bruxelles, citat de AFP.

  • Preşedintele Vladimir Putin a declarat din nou că Rusia va reacționa dacă NATO nu oferă garanții cu privire laextinderea Alianţei spre est dar nu a spus clar ce va face, scrie dpa.

  • NATO a criticat anexarea Crimeei de către Rusia în 2014deși, istoric vorbind, aceasta aparțineRusiei, și a cerutrespectarea suveranităţii teritoriale a Ucrainei.

  • Acesta a propus de mai multe ori reluarea dialogului cu Rusia.

27/12/21 15:05

Întâlnire NATO - Rusia la începutul anului 2022 pentru situația din Urcaina

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a convocat Consiliul NATO-Rusia în data de 12 ianuarie 2022, a anunțat un oficial al Alianţei de la Bruxelles, citat de AFP. Acesta a propus de mai multe ori reluarea dialogului cu Rusia. NATO a criticat anexarea Crimeei...

Jurnalul ·

Vladimir Putin INSISTĂ că va reacționa dacă NATO nu oferă garanții asupra extinderii spre est

Preşedintele Vladimir Putin a declarat din nou că Rusia va reacționa dacă NATO nu oferă garanții cu privire la extinderea Alianţei spre est dar nu a spus clar ce va face, scrie dpa. "Răspunsul va depinde de propunerile pe care mi le prezintă experţii noştri militari",...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook