23.06.2021

PE SCURT

  • Turcia reacționează la declarația președintelui american Joe Biden după ce acesta a recunoscut genocidul armean.

  • Consilierul lui Erdogan nu a precizat însă dacă Ankara va restricţiona accesul Statelor Unitela baza aeriană de la Incirlik, folosită de coaliţia internaţională împotrivaStatului Islamic în Siria şi Irak.

  • Consilierul prezidențial Ibrahim Kaln a spus că afirmațiaeste scandaloasă și în perioadaurmătoare autoritățile turce vor răspunde în diferite feluri, scrie Reuters.

  • Recep Tayyip Erdogan a fost unul dintre puținii președinți care au regretat plecarea lui Donald Trump de la Casa Albă.

26/04/21 17:57

Șantajul genocidului: Turcia amenință cu apropierea de Rusia și China

După decenii în care Turcia și lobby-iștii săi din Washington au amenințat SUA cu posibila ieșire din NATO și încheierea unor alianțe cu Rusia, China și Iran, administrația americană a recunoscut, în sfârșit, genocidul armean, declanșând furia Ankarei. Președintele Joe Biden...

Jurnalul ·

Conflict Turcia-SUA după recunoașterea genocidului armean

Turcia reacționează la declarația președintelui american Joe Biden după ce acesta a recunoscut genocidul armean. Consilierul prezidențial Ibrahim Kaln a spus că afirmația este scandaloasă și în perioada următoare autoritățile turce vor răspunde în diferite feluri, scrie...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook