29.11.2021

  • Fundația Mereu Aproape și Sika România au susținut 111 elevi cu drag de carte din 11 școli din țară să își dezvolte cunoștințele oferindu-le pachete educaționale multidisciplinare și rechizite.

  • Este modul nostru de a sărbători ziua internațională a grupului Sika și suntem fericiți să lefim alături copiilor pe drumul dezvoltării lor”, a spus Laurențiu Ștefănescu, General Manager Sika România.

  • Iubitori de școală și dornici să afle cât mai multe, au descoperit cu emoție darurile care îi vor ajuta să își consolideze și completeze cunoștințele.

  • Pachetele educaționale conțin atlase și enciclopedii de biologie, geografie, istorie și fizică, culegeri de matematică, limba română și chimie, curs de învățare a limbii engleze, precum și rechizite pentru școală.

18/10/21 12:19

111 copii afectați de pandemie din 11 județe ale țării au primit cărți și rechizite cu sprijinul Sika România și al Fundației Mereu Aproape

Fundația Mereu Aproape și Sika România au susținut 111 elevi cu drag de carte din 11 școli din țară să își dezvolte cunoștințele oferindu-le pachete educaționale multidisciplinare și rechizite. Copiii provin din zone unde accesul la lecțiile online este dificil, iar bucuria...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook