22.10.2021

  • Letonia, Cipru, Danemarca, Germania, Franţa, Spania, Lituania, Italia, Belgia, Luxemburg şi Portugalia sunt celelalte state membe care, alături de Grecia, au primit deja primele tranşe de finanţare pentru proiectele de investiţii incluse în PNRR.

  • România se uită însă de pe margine la o oportunitate istorică de dezvoltare în timp ce lupta pentru putere este principala preocupare politică.

  • Prin Facilitatea de Redresare şi Rezilienţă, Comisia Europeană pune la dispoziţia statelor membre aproape 724 de miliarde de euro pentru susţinerea economiei în depăşirea dificultăţilor financiare generate de criza sanitară.

  • În total, Grecia va primi un pachet financiar de 30,5 mld.euro, statul elen fiind una dintre primele ţări membre ale UE care au primit aprobarea pentru PNRR-ul depus.

15/09/21 11:46

12 state din UE deja au început investiţiile cu banii din PNRR 

Grecia, Portugalia sau Cipru, alături de marile economii precum Germania, Italia sau Spania deja s-au apucat de lucru cu banii din Mecanismul de Redresare şi Rezilienţă, primele tranşe intrând deja în conturile statelor cu „temele“ făcute, scrie Ziarul Financiar. România...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook