23.06.2021

  • Prin bugetul de stat vor fi alocați circa 18 miliarde de lei pentru plata pensiilor, după cum a spusministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, în comisiile parlamentare de buget-finanţe.

  • Această subvenţie întăreşte faptul că, în momentul de faţă, inclusiv majorarea cu 14% pe care Guvernul anterior a realizat-o la 1 septembrie are nevoie de finanţare suplimentară.

  • Așadar, acest proiect încurajează foarte mult munca în sistemul public, menținea în viața activă și respectarea unui principiu moral, să nu cumelezi două surse publice în același timp”, a precizatRaluca Turcan.

  • În momentul în care fac această opțiune, de a munci până la 70 de ani, atunci să beneficieze de salariu, dar să nu poată să cumuleze și pensia.

27/02/21 14:28

18 miliarde de lei de la buget pentru plata pensiilor

Prin bugetul de stat vor fi alocați circa 18 miliarde de lei pentru plata pensiilor, după cum a spus ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, în comisiile parlamentare de buget-finanţe. "Avem aproximativ 18 miliarde de lei subvenţie de la bugetul de stat...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook