28.09.2021

PE SCURT

  • 70% dintre adulții din UE au fost vaccinați cu cel puțin o doză, iar 57% sunt protejați cu ambele doze, a anunțat Comisia Europeană.

  • În Georgia vor ajunge 10.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19 din numărul de doze achiziționate de Ministerul sănătății și livrate de către compania AstraZeneca.

  • Asigurarea transportului dozelor de vaccin se va realiza de către MAI prin Departamentul pentru Situații de Urgență, structurile de specialitate aflate în coordonarea acestuia, sau a MApN.

  • Aceste cifre plasează Europa printre liderii mondiali”, a declarat Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene.

27/07/21 13:01

70% dintre adulții din UE au fost vaccinați anti COVD-19 cu cel puțin o doză

70% dintre adulții din UE au fost vaccinați cu cel puțin o doză, iar 57% sunt protejați cu ambele doze, a anunțat Comisia Europeană. Marți a fost atins pragul de 70% din populația adultă care a primit cel puțin o doză de vaccin anti-Covid. „Uniunea Europeană s-a ținut...

Jurnalul ·

România acordă ajutor umanitar R. Moldova și Georgiei pentru gestionarea pandemiei

Ajutorul umanitar pentru Republica Moldova constă în acordarea a 100.620 de doze de vaccin Pfizer/BioNTech împotriva COVID-19 din numărul de doze achiziționate de Ministerul sănătății, a anunțat după ședința de guvern premierul Florin Cîțu. În Georgia vor ajunge 10.000...

EurActiv ·

România acordă ajutor umanitar R. Moldova și Georgiei pentru gestionarea pandemiei

EurActiv

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook