31.03.2023

  • La loc de cinste, pe această listă, regăsim Parchetul European (EPPO), condus de Laura Codruța Kovesi, Direcția Națională Anticorupție (DNA) și Agenția Națională de Integritate.

  • Alături de OLAF și DLAF, cele trei structuri primesc și dreptul de a accesa, fără alte procedurii administrative, orice date și informații despre programele de investiții sau despre contractele de finanțare.

  • Lista cu surprize Interesant, regăsim pe această listă, aprobată de Guvernul Ciucă, alte instituții ce, în mod normal, se ocupă cu domeniul judiciar.

  • Ce rol au aceste structuri și cum primesc acces, direct, la orice informație din PNRR Interesant este că Agenția Națională de Integritate face parte din două organisme implementate prin această Ordonanță de Urgență.

23/12/21 07:23

Accesul la fondurile din PNRR, în România, se face cu voie de la DNA și Parchetul lui Kovesi

Guvernul Ciucă a introdus, într-o Ordonanță de Urgență adoptată recent cu privire la unele măsuri pentru gestionarea fondurilor europene din PNRR, mai multe instituții de forță pe lista organismelor ce primesc atribuții să coordoneze și să gestioneze controlul acestor fonduri. ...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook