28.09.2021

PE SCURT

  • Concursul de off-road desfășurat la Slănic Moldova, în care pilotul Adrian Cernea și-a pierdut viața, avea toate avizele, precizează Prefectura Bacău.

  • Intervin mai multe echipaje de salvare din Bacău și Covasna pentru a salva participanții la competiița,care nu a fost oprită de organizatori, în pofidaavertizărilor meteorologice.

  • Potrivit ISU Bacău, problemele sunt între localitățile Brețcu (jud.

  • Alex Tache a fost salvat în ultima clipă, însă Adrian Cernea a rămas blocat în maşina luată de ape, conform membrilor Comisiei Naţionale de Off Road, prezenţi la Slănic Moldova.

20/06/21 21:15

Accident cumplit la Slănic Moldova. O mașină de la un concurs off road a fost luată de viitură. Pilotul a decedat

O mașină care participa la un concurs off road a fost luată de viitură în zona Slănic Moldova, sâmbătă, iar pilotul a fost găsit decedat. Intervin mai multe echipaje de salvare din Bacău și Covasna pentru a salva participanții la competiița, care nu a fost oprită de organizatori,...

Jurnalul ·

Ce spune Prefectura Bacău după moartea pilotului Adrian Cernea

Concursul de off-road desfășurat la Slănic Moldova, în care pilotul Adrian Cernea și-a pierdut viața, avea toate avizele, precizează Prefectura Bacău. În plus, organizatorii și participanții au fost avertizați despre alertele meteo. Pentru desfășurarea etapei a II-a a...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook