03.07.2022

PE SCURT

  • Șoferul a fugit.Polițiștiidin cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că în orașul Căzănești s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

  • În urma verificărilor efectuate a reieșit că o femeie în vârstă de 48 de ani, din orașul Căzănești, se deplasa pe marginea drumului și a fost lovită de o autoutilitară.

  • În urma accidentului rutier, victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, însă după câteva ore aceasta a decedat.

  • Anchetatorii l-au găsit ulterior pe șoferul mașinii și au concluzionat că era bea și nu avea voiesă conducă pe drumurile publice.

18/12/21 10:19

Accident MORTAL în Ialomița. Șoferul era beat, a fugit de la locul faptei și avea permisul suspendat

O autilitară a lovit mortal o femeie pe o șosea din Ialomița. Șoferul a fugit. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că în orașul Căzănești s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Anchetatorii...

Jurnalul ·

Tragedie în Ialomița. O femeie a fost spulberată de o mașină. Șoferul era beat și avea permisul suspendat

Accident. O femeie a murit după ce a fost lovită de o autoutilitară pe o șosea din județul Ialomița. Șoferul a fugit, iar ulterior polițiștii au constatat că era beat și nu avea dreptul să conducă pe drumurile publice. Potrivit anchetatorilor, un tânăr de 24 de ani, aflat...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook