25.05.2022

  • Peste 1.8 milioane de telespectatori, la nivel national, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:54, deznodământul sezonului doi Adela – Adevăr şi eliberare.

  • Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20:30-23:04 serialul Adela a condus clasamentul audienţelor, la nivelul tuturor categoriilor de public.

  • Totodată, Adi (Răzvan Krem Alexe) a avertizat-o pe Andreea (Oana Moşneagu): „Vezi că Nicu şi Mitu au spus tot la poliţie, s-a aflat tot!

  • Andreea a fost cea care a observat laserul lunetei aţintit chiar pe Adela şi a făcut un gest de care puţini o credeau capabilă.

17/12/21 13:38

Adela – Adevăr şi eliberare, lider de piaţã cu finalul acestui sezon, pe toate categoriile de public. Serialul, record de audienţă la nivelul cotei de piaţă

#dacăejoieAdela! Telespectatorii au urmărit aseară în număr foarte mare deznodământul celui de-al doilea sezon al serialului Adela – Adevăr şi eliberare, un final de sezon dramatic, cu totul neaşteptat, care s-a impus ca lider de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook