-
În același timp, Austria și Elveția, țările care stau cel mai bine la acest capitol, au câte 25% din terenurile agricole cultivate în regim ecologic, potrivit Eurostat.
-
Noul plan de acțiune ecologică are la bază realizările planului de acțiune 2014-2020 și a luat în considerare rezultatele unei consultări publice privind produsele ecologice, derulată în perioada septembrie-noiembrie 2020.
-
Pentru atingerea celor două obiective vor fi operate o serie de schimbări, după cum urmează: Planul Național de Acțiune pentru Agricultura Ecologică, se află încă în faza discuțiilor și propunerilor.
-
Din această suprafață, cea mai mare parte, 155.038 de hectare, era ocupată cu pășuni și fânețe, în timp ce 131.170 de hectare erau cultivate cu cereale.
Agricultura ecologică are reguli noi de la 1 ianuarie 2022
ENTITIES
Agricultura ecologică are reguli noi de la 1 ianuarie 2022
În luna martie a acestui an, Comisia Europeană și-a prezentat planul de acţiune pentru dezvoltarea producţiei ecologice, scopul său fiind de a atinge o rată de 25% din totalul terenurilor agricole până în 2030, precum şi de a dezvolta în mod semnificativ acvacultura ecologică....
Jurnalul ·