02.12.2021

  • Daca esti persoana desemnata sa aleaga cadourile de Craciun pe care compania le va oferi angajatilor, partenerilor de afaceri sau clientilor, atunci este posibil sa te confrunti cu o mare pana de idei.

  • Este imposibil sa cunosti preferintele fiecarei persoane si cu siguranta nu iti va fi usor sa alegi cadoul potrivit pentru toti cei care vor primi o atentie din partea companiei.

  • Cosurile cadou prezente in supermarket nu vor avea impactul pe care ti-l doresti si cu siguranta nu sunt demne de o companie care se respecta.

  • Cadouri pentru personalul companiei Sofisticate, elegante, savuroase si pline de traditie, cosurile cadou corporate sunt alegerea ideala pentru a-ti arata recunostinta fata de personalul companiei cu ocazia sarbatorilor de Craciun.

14/10/21 11:20

Alegerea cadourilor oferite de companie cu ocazia sarbatorilor de iarna

Daca esti persoana desemnata sa aleaga cadourile de Craciun pe care compania le va oferi angajatilor, partenerilor de afaceri sau clientilor, atunci este posibil sa te confrunti cu o mare pana de idei. Este imposibil sa cunosti preferintele fiecarei persoane si cu siguranta...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook