02.07.2022

  • Președintele Uniunii Teatrale din Republica Moldova a fost invitat și la premiera spectacolului „Trei surori”, de A. P. Cehov, regia Andreea și Andrei Grosu, care a avut loc duminică pe scena TNRS.

  • Eu sunt dispus să facem spectacole în parteneriat Satiricus – TNRS, să le oferim tinerilor din Moldova șansa să fie prezenți și la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu”, a declarat Constantin Chiriac.

  • „Țin ca studenții să aibă o șansă, cum voi nu ați avut, a trebuit să mergeți la Moscova și să veniți mult, mult mai târziu încoace.

  • Între mediul teatral din Sibiu și Chișinău există o strânsă colaborare care durează de ani de zile, concretizată prin turnee și prezențe reciproce la marile festivaluri.

30/11/21 18:01

Alexandru Grecu i-a înmânat lui Constantin Chiriac însemnele DHC. Parteneriat între Sibiu și Chișinău pentru susținerea studenților și actorilor din Moldova

Alexandru Grecu, preşedintele Uniunii Teatrale din Republica Moldova și fondatorul și directorulTeatrului „Satiricus Ion Luca Caragiale" din Chișinău, i-a înmânat duminică, la Sibiu, lui Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook