06.06.2023

  • Versiunea memorabilă semnată de Andrei Șerban în urmă cu peste zece ani la București, la Bulandra, era „Regele Lear” la genul feminin – cu Mariana Mihuț, Valeria Seciu, Dana Dogaru etc.

  • De curând, regizorul Tang Shu Wing a conceput la Hong Kong un spectacol bazat pe „Lear” tot cu o distribuție exclusiv feminină, însă fără niciun cuvânt rostit.

  • Predă la universităţi din România, Noua Zeelandă, Hong Kong, Japonia şi Portugalia şi a fost de două ori Visiting Fellow la University of London.

  • Tăcerea este pentru Tang Shu Wing ceea ce cuvântul rămâne pentru Șerban: sursa esențială a teatrului, șansa regenerării lui și a noastră.

24/11/21 22:06

Andrei Șerban, regizor emblematic al scenei europene și americane, și Tang Shu Wing, unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului în Asia, se întâlnesc într-un schimb memorabil de idei despre Shakespeare la „Anotimpurile dialogului despre teatru

Ediția de toamnă a„Anotimpurilor dialogului despre teatru cu Octavian Saiu” continuă laTeatrellicu o întâlnire de excepție. Invitați: regizorii Andrei Șerban și Tang Shu Wing. Pornind de la„Regele Lear”și de la două montări neobișnuite, ambele cu distribuții exclusiv feminine...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook