15.06.2021

  • Înainte desărbătoareaBunei Vestiri și a Floriilor consumatorii trebuie să acordeatenție sporită la cumpărarea peștelui, a preparatelor de pește preambalate și a conservelor, avertizeazăAutoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

  • Astfel, nu este recomandatsă nu cumperațipește sau produse din pește din locuri neautorizate, întrucât comerciantulnu are posibilitatea să asigure condițiile optime de transport, depozitare și comercializare.

  • În această dimineațăau fost confiscate din Piața Obor 150 de kilograme de pește de la firme la care au fost constatate nereguli.

  • Polițiștii din Capitală au confiscat în ultimele zile aproape o jumătate de tonă de pește și produse de pește din piețe și au aplicat amenzi de 94.000 de lei.

24/04/21 22:24

ANPC recomandă atenție la cumpărarea peștelui înainte de Florii

Înainte de sărbătoarea Bunei Vestiri și a Floriilor consumatorii trebuie să acorde  atenție sporită la cumpărarea peștelui, a preparatelor de pește preambalate și a conservelor, avertizează Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC). Astfel, nu este recomandat să...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook