01.12.2021

  • Există două reguli de bază referitoare la îmbolnăviri, dar dincolo de acestea școlile pot cere singure suspendarea prezenței: „Resping categoric fuga de răspundere din partea directorilor”.

  • În cele 17.632 de școli din România există două reguli generale, „ușor înțelese”, spune Cîmpeanu, după o videoconferință cu inspectorii școlari.

  • „În concluzie, toate inspectoratele școlare județene au înțeles în urma acestei conferințe modul în care trebuie să aplice prevederile ordinului comun Ministerul Educației - Ministerul Sănătății.

  • Astfel, există posibilitatea trecerii în online a oricărei școli din România dacă există solicitare de la conducerea școlii, „singura capabilă să cunoască realitățile din această școală”.

11/10/21 16:12

Anunț de ULTIMĂ ORĂ al ministrului Educației. Sorin Cîmpeanu precizează regulile pentru desfășurarea cursurilor în școli

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a făcut luni precizări despre trecerea în online a școlilor. Există două reguli de bază referitoare la îmbolnăviri, dar dincolo de acestea școlile pot cere singure suspendarea prezenței: „Resping categoric fuga de răspundere din partea...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook