29.11.2021

PE SCURT

  • Fostul preşedinte american Donald Trump a ieşit pentru prima dată în ultimii 25 de ani din lista primilor 400 de bogaţi ai lumii, întocmită de revista Forbes.

  • Averea sa este aceeași ca anul trecut, potrivit Forbes, dar în scădere semnificativă față de ce avea la începutul președinției sale.

  • Trump, cu o avere netă de 2,5 miliarde de dolari, a ratat intrarea pe listă cu aproximativ 400 de milioane de dolari.

  • Ieșirea de pe lista Forbes nu îi va conveni lui Trump, care ține mult la acest tip de evaluări și clasamente, ca dovadă publică a numeroaselor sale succese, comentează CNN.

07/10/21 01:04

Averea lui Donald Trump s-a redus în pandemie

Fostul preşedinte american Donald Trump a ieşit pentru prima dată în ultimii 25 de ani din lista primilor 400 de bogaţi ai lumii, întocmită de revista Forbes. Averea magnatului imobiliar american este acum estimată la aproximativ 2,5 miliarde de dolari. Comparativ cu cifrele...

Jurnalul ·

Donald Trump nu a mai intrat în topul Forbes al celor mai bogați 400 de americani

Potrivit clasamentului recent publicat de revista Forbes, fostul președinte american Donald Trump nu mai este unul dintre cei mai bogați 400 de oameni din America. Este pentru prima dată în mai bine de două decenii când Trump nu a intrat în topul Forbes 400, scrie CNN. Trump,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook