02.06.2023

  • Furnizorii de jocuri de noroc vor fi transformați în adevărați James Bond, fiind aruncați în prima linie a luptei mondiale împotriva răului care amenință planeta, chiar dacă nu au o pregătire adecvată.

  • Cei care vor avea norocul să câștige cel puțin 2.000 de euro într-o singură tranzacție vor fi din nou înregistrați cu toate datele personale.

  • Ordinul președintelui ONJN Până la ultimul chioșcar, toți patronii, suspecți de terorism Companiile au fost obligate anul trecut să depună o declarație la Registrul Comerțului prin care să specifice beneficiarii reali ai firmelor.

  • Procedura de înregistrare a datelor va fi din nou reluată dacă „se stabilește în mod rezonabil, prin mijloace legale, că beneficiarul real este diferit de client”.

10/01/22 11:59

Big Brother intră la păcănele. Jackpotul de 2.000 de euro, suma care te transformă în suspect de terorism

Cei care practică jocurile de noroc vor trebui să se obișnuiască cu ideea că datele lor personale vor fi colectate, verificate și stocate de cum au pus piciorul într-un cazinou sau o sală de jocuri de noroc. Dacă vor avea bafta să câștige cel puțin 2.000 de euro dintr-o...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook