02.08.2021

PE SCURT

  • „Marea reformă” cuprinde ca o cangrenă sectoare tot mai extinse ale societății și vizează schimbarea ordinii firești a lucrurilor într-o manieră brutală.

  • „Sunt dezbateri în coaliție, punctul meu de vedere este extrem de clar: educația sexuală este extrem de importantă și trebuie să fie făcută.

  • Este același principiu aplicat în 2015 la ora de religie”, a spus Sorin Cîmpeanu.

  • La Bruxelles, în Parlamentul European, miercuri, 23 iunie, începe votul privind Raportul Matic, document care printr-o rezoluție însoțitoare introduce avortul ca un drept garantat de Uniunea Europeană.

23/06/21 09:12

Cîmpeanu: Educația sexuală să fie inclusă într-un modul care să fie predat în gimnaziu și liceu

Ministerul Educației Sorin Cîmpeanu propune ca educația sexuală să fie cuprinsă într-un modul, numit Educație pentru viață, care să fie predat din clasa a 5-a până în clasa a 12-a, câte o oră pe săptămână. „Sunt dezbateri în coaliție, punctul meu de vedere este extrem...

Jurnalul ·

Povestioare de adormit inteligența la evaluarea națională

„Marea reformă” cuprinde ca o cangrenă sectoare tot mai extinse ale societății și vizează schimbarea ordinii firești a lucrurilor într-o manieră brutală. Sub impulsul unor centre de putere difuze, cu finanțări de la societăți mai mult sau mai puțin deschise alocate spre...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook