12.05.2021

  • Carnea oferă proteinele de care organismul are nevoie pentru a se menține sănătos, așa că iată care sunt cele mai bune tipuri de carne pe care este recomandat să le introduci în alimentație.

  • Dacă este procurată dintr-o sursă sigură, carnea slabă de pui este una dintre cele mai bune alegeri, deoarece este săracă în calorii și foarte gustoasă.

  • Este recomandat să fie pregătită la cuptor, abur sau grătar, deoarece în felul acesta sunt eliminate eventualele substanțe chimice și nu există niciun pericol pentru sănătate.

  • Este tipul de carne care echilibrează orice dietă alimentară, deoarece peștele este bogat în acizi grași omega 3, iar asta ajută la menținerea unui nivel optim al colesterolului, dar și la protejarea inimii.

04/02/21 11:42

Care sunt cele mai bune tipuri de carne pentru consum

Carnea este unul dintre alimentele nelipsite de pe masă. Atunci când este gătită corect, carnea este considerată un aliment nutritiv ce echilibrează orice dietă alimentară datorită conținutului de proteine și vitamine. Vezi care sunt cele mai bune tipuri de carne pentru...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook