27.01.2022

PE SCURT

  • Alături de construcția bugetului pe 2022, care este principalul efort al momentului pentru echipa de la Ministerul Finanțelor, o altă prioritate este folosirea banilor din PNRR.

  • Ministrul de Finanțe anunță că.va lucra împreună cu colegii de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene la elaborarea unei ordonanțe de urgență pentru a stabili circuitele financiare necesare utilizării acestor fonduri.

  • Deja o primă tranșă de 1,8 miliarde de euro din granturi a intrat în conturile BNR, va urma destul de repede și un avans pentru partea de împrumuturi.

  • „Trebuie să punem rapid acești bani la treabă în folosul comunităților din întreaga țară”, încheie Câciu.

02/12/21 15:39

Ce măsuri vrea să ia Adrian Câciu cu prima tranșă din PNRR

Trebuie să punem rapid acești bani la treabă în folosul comunităților din întreaga țară, transmite ministrul de Finanțe, Adrian Câciu, după ce Comisia Europeană a anunțat că trimiterea primei tranșe din PNRR, în valoare de 1,8 miliarde de euro. „Lucrăm pentru a folosi...

Jurnalul ·

Câciu, după ce România a primit primii bani din PNRR: Trebuie să punem rapid acești bani la treabă

Trebuie să punem rapid acești bani la treabă în folosul comunităților din întreaga țară, transmite ministrul de Finanțe, Adrian Câciu, după ce Comisia Europeană a anunțat că a trimis țării noastre 1,8 miliarde de euro, primii bani din PNRR. „Lucrăm pentru a folosi banii...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook