15.06.2021

PE SCURT

  • UPDATE:Fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, nu poate părăsi Penitenciarul Rahova, pentru că magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au respins, marți, cererea de eliberare condiționată.

  • Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

  • Fixează termen după expirarea căruia propunerea sau cererea de liberare condiţionată pot fi reînnoite la data de 27.06.2021”, este soluția instanței.

  • Decizia pe care o vor lua magistrații nu va fi definitivă, ea putând fi atacată de procurori în termen de 3 zile.

27/04/21 14:19

Cererea lui Dragnea de eliberare condiţionată a fost respinsă. Fostul lider PSD rămâne în închisoare

UPDATE: Fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, nu poate părăsi Penitenciarul Rahova, pentru că magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au respins, marți, cererea de eliberare condiționată. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată. Magistrații de la Judecătoria Sectorului...

Jurnalul ·

Liviu Dragnea tot mai aproape de eliberare. Fostul lider PSD află astăzi dacă scapă de închisoare

Zi decisivă pentru Liviu Dragnea. Astăzi, magistrații Judecătoriei Sectorului 5 judecă cererea de eliberare condiționată a fostului lider PSD, în prezent încarcerat la Penitenciarul Rahova. Dragnea a depus cererea de eliberare condiţionată pe 12 aprilie, iar instanţa a...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook