05.12.2022

  • Cezar Ioan, „educator în vin”, autor, gourmet, bun cunoscător și al peisajului culinar românesc, analizează efectele pandemiei atât asupra industriei vinului, cât și la nivel de consumator.

  • După șocul și incertitudinile inițiale, producătorii s-au repliat, cumva – iar consumatorii își drămuiesc mai atent bugetul.

  • Iar demersurile de listare a vinurilor în rafturile super- și hypermarketurilor au durat luni întregi.

  • Costul transporturilor a crescut mult în 2021, atât pe plan intern, cât și internațional, la fel și durata acestora”, explică Cezar Ioan.

25/11/21 07:54

Cezar Ioan: „Românul rămâne fidel brandurilor naționale”

Cezar Ioan, „educator în vin”, autor, gourmet, bun cunoscător și al peisajului culinar românesc, analizează efectele pandemiei atât asupra industriei vinului, cât și la nivel de consumator. După șocul și incertitudinile inițiale, producătorii s-au repliat, cumva – iar consumatorii...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook