20.09.2021

  • În pofida tuturor dovezilor ce sugerează că pandemia ar fi plecat din China, PCC afirmă că adevărata proveniență a virusului care a devastat planeta este laboratorul din Fort Detrick.

  • În ultimele luni, conducerea de la Beijing a promovat intens, fără argumente, o teorie a conspirației despre originile noului coronavirus.

  • La rândul său, „Global Times” s-a străduit să creeze o atmosferă de conspirație întunecată în jurul Fort Detrick, sub pretextul că acesta ar trebui examinat pentru „a preveni următoarea epidemie”.

  • „Scrisoarea deschisă remarcă în special faptul că laboratorul din Fort Detrick stochează cele mai mortale și periculoase virusuri ai planetei, inclusiv Ebola, variola, SARS, MERS și noul coronavirus.

21/07/21 13:43

China pune presiune pe OMS pentru a învinovăți SUA de crearea pandemiei

După ce directorul Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a spus că nu exclude ca virusul care provoacă COVID-19 să aibă origini artificiale, solicitând o nouă rundă de inspecții la laboratoarele din China, imensa mașinărie de propagandă de la Beijing...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook