08.12.2021

  • Este vorba despre Cătălin Drulă, propus să revină la Ministerul Transporturilor, care a trecut în mod incert de comisia de specialitate.

  • Cu mult tupeu, candidatul pentru funcția de ministru al Finanțelor, celebrul eurodeputat Dragoș Nicolae Pîslaru, a declarat că „Ministerul Finanțelor este un minister ancoră în orice guvernare, care trebuie să asigure stabilitatea.

  • Guvernul „fantomă” Audierile celor propuși de Dacian Cioloș să compună guvernul „fantomă” urmau să se încheie, asteată, târziu, cu Ioana Mihăilă, repropusă să preia Ministerul Sănătății.

  • Tot fără voturi positive au ieșit din comisii Monica Berescu, propusă pentru Cercetare și Digitalizare, Iulia Popovici, pentru funcția de ministru al Culturii, și Nicu Fălcoi, propus pentru Ministerul Apărării.

20/10/21 11:03

Circul audierii miniștrilor lui Cioloș. Zi maraton în Parlament. Respingeri pe bandă rulantă, cu o singură excepție, din greșeală

Începând cu ora 10.00, comisiile parlamentare comune au început procedurile de audiere a candidaților propuși de Dacian Cioloș să devină miniștri în Cabinetul care este programat, astăzi, să se supună votului de învestitură al Plenului Parlamentului. Până la ora închiderii...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook