28.09.2021

PE SCURT

  • Potrivit ANM, sunt vizate localitățile Perișani, Câineni, Boișoara, Racovița, Titești, dar și zona de munte din județul Vâlcea.

  • Meteorologii au emis sâmbătă o avertizare Cod roșu de averse și vijelii pentru județul Vâlcea.

  • Este vorba de Bihor, Alba, Hunedoara, Arad, Timiș, Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Dolj, Vâlcea, Olt, Argeș, Teleorman, Giurgiu, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Galați, Vrancea și în Capitală.

  • În același interval, vor fi sub avertizare Cod galben mai multe județe din Crișana, Maramureș, Transilvania, local în Oltenia, Muntenia și jumătatea sudică a Moldovei, precum și la munte.

31/07/21 14:41

Cod roșu de averse și vijelii în județul Vâlcea

Meteorologii au emis sâmbătă o avertizare Cod roșu de averse și vijelii pentru județul Vâlcea. Potrivit ANM, sunt vizate localitățile Perișani, Câineni, Boișoara, Racovița, Titești, dar și zona de munte din județul Vâlcea. În aceste zone se vor semnala averse torenţiale...

Jurnalul ·

Cod portocaliu de vijelii și averse pentru 10 județe, valabil sâmbătă după-amiază

Meteorologii au emis sâmbătă o avertizare Cod portocaliu de vijelii și averse valabil în 10 județe din țară. Sunt vizate de avertizarea Cod portocaliu județele Mehedinți, Gorj, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău și Vrancea. În aceste zone vor fi...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook