06.06.2023

  • Raluca Știrbăț și Rudolf Leopold au realizat un important proiect discografic, George Enescu – Integrala creației pentru violoncel și pian, apărut în august 2021 la casa de discuri vieneză Paladino music.

  • Înregistrat la fabrica Bösendorfer, albumul a fost nominalizat recent pentru prestigioasele premii ale industriei discografice europene ICMA (International Classical Music Awards).

  • Mărunțelul / Schnell-Tanz Mihail Jora a fost – alături de marele său prieten George Enescu – personalitatea care a trasat definitiv coordonatele muzicale românești în prima jumătate a secolului XX.

  • A fost bursieră a Societăţii Beethoven, a fundaţiei Martha Sobotka-Janaczek şi a Clubului Rotary din Viena, precum şi a Nippon Foundation (Tokio) şi a fundaţiei Madeleine Blaireville (Elveţia).

19/12/21 12:45

Concert cameral dedicat Zilei Minorităților Naționale din România, cu Raluca Știrbăț și Rudolf Leopold

Pianista română stabilită la Viena Raluca Știrbăț și violoncelistul austriac Rudolf Leopold oferă publicului meloman concertul ENESCU – JORA – BARTÓK, sâmbătă, 18 decembrie 2021, cu ocazia Zilei Minorităților Naționale din România. Concertul, cu un repertoriu solo și muzică...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook