24.06.2021

  • Oncologia, hematologia, neurochirurgia, radioterapia și recuperarea medicală sunt doar câteva dintre cele 49 de specialități care vor putea oferi servicii medicale prin telemedicină, în România.

  • Noile reglementări se regăsesc într-un proiect de hotărâre de guvern elaborat de Ministerul Sănătății cu scopul de a crește accesul oamenilor la asistență medicală, în contextul pandemiei de coronavirus.

  • Diagnosticarea bolnavilor de cancer, spre exemplu, a scăzut cu aproape 40% în anul pandemiei în țara noastră, comparativ cu anul 2019, potrivit estimărilor făcute de Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer.

  • Care sunt domeniile Noul act normativ vizează aprobarea normelor metodologice de punere în aplicare a prevederilor art.

09/02/21 08:11

Consultațiile la doctor, schimbate de pandemie 

Oncologia, hematologia, neurochirurgia, radioterapia și recuperarea medicală sunt doar câteva dintre cele 49 de specialități care vor putea oferi servicii medicale prin telemedicină, în România. Noile reglementări se regăsesc într-un proiect de hotărâre de guvern elaborat...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook