20.05.2022

  • Potrivit site-ului Consiliului Județean Brașov, patronul SC NVLR Web Studio SRL este consilier județean USR, membru al echipei vicepreședintelui CJ Brașov, Szenner Zoltan Huba, tot de la USR.

  • Acest fapt s-a derulat în ziua de 26 noiembrie, între ora 14:01 și 14.03, conform anunțului de atribuire publicat pe SEAP.

  • Ei bine, Silviu Ivan Nunvailer este coleg de partid cu primarul municipiului Brașov, Allen Coliban, dar și coleg de administrație locală cu acesta din urmă.

  • Din aceste documente, rezultă că soții Ivan Nunvailer dețin, în comuna Ciorani, județul Prahova, 16 terenuri agricole și intravilane, cu o suprafață totală de 74,36 de hectare.

08/12/21 10:19

Contract de publicitate încheiat, în două minute, între Primăria Brașov și firma nou-înființată a unui consilier județean de la USR

Compania deținută de consilierul județean al CJ Brașov Silviu Ivan Nunvailer, fost salariat al Camerei Deputaților, de la USR, a primit, la doar două minute după ce a depus oferta, din partea Primăriei Municipiului Brașov, condusă de Allen Coliban, tot de la USR, un contract...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook